F.A.Q.

CHECK HIER DE MEEST GESTELDE VRAGEN!

IK HEB EEN TICKET BESTELD, MAAR IK HEB HET NOG NIET ONTVANGEN.

Wanneer je online een ticket hebt besteld, krijg je niet meteen een mailtje met je ticket. Dit ticket zal tijdelijk in je mailbox terechtkomen voor het festival.

NO PUPPIES ALLOWED, ONLY ANIMALS.

De organisatie laat niet toe dat er dieren of huisdieren het festivalterrein betreden. Uitzonderingen kunnen aangevraagd worden via het contactformulier. (Blinde geleide hond, …)

WAAR ZIJN ER PARKING GELEGENHEDEN VOORZIEN?

De organisatie van een groot festival in een gemeente zoals Affligem heeft een grote impact op het verkeer. Er zijn parking locaties voorzien die op de website zullen gecommuniceerd worden. Deze parkings zijn op sommige plaatsen betalend en op maximaal 20 minuten wandel afstand van het festival. De parkings zullen op de festivaldagen met bewegwijzering duidelijk in beeld gebracht worden. We raden aan om maximaal met de fiets te komen en te plaatsen ter hoogte van de grote fietsenstalling recht over de Geertruidebaan.

KAN IK HET GELD DAT OP MIJN BETALINGSBANDJE STAAT RECUPEREREN NA HET FESTIVAL?

Je had tot zondag 28 mei tijd om het geld dat op je betalingsbandje staat te recupereren. Na 28 mei is dit niet meer mogelijk.

HOE WERKT HET BETALINGSARMBANDJE?

Je betalingsarmbandje is ook je inkom bandje. Hier hangt een QR code aan die je met behulp van je GSM kan opladen (payconiq of bancontact online). Van zodra hier geld opstaat kan je met dat bandje betalen aan de bar, merchandise, food, …

Indien je geen GSM hebt kan je het bandje opladen aan één van onze kassa’s zowel met je bankkaart als met cash.

HOEVEEL BETALEN WE VOOR KINDEREN OF ZIJN ER AANGEPASTE PRIJZEN?

Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen. Deze krijgen een aangepast armbandje waar de ouder een telefoonnummer kan op noteren waarop deze te bereiken zijn. Kinderen ouder dan 12 jaar betalen hetzelfde tarief als de andere bezoekers.

KAN IK VIP TICKETS KOPEN VOOR ZATERDAG?

Ja, binnenkort komt de verkoop van VIP tickets voor zaterdag online. Hou dus zeker onze website in de gaten! Vrijdag blijft de VIP dicht. 

WANNEER START HET FESTIVAL?

Op vrijdag start het festival om 19u00 en gaan de deuren open om 18u30. 

Op zaterdag start het festival om 13u30 en gaan de deuren om 13u00 open. De line-up vind je hier.

IS ER EEN CAMPING VOORZIEN?

De organisatie voorziet deze editie geen camping. Via booking.com kan je in de buurt wel hotels terug vinden.

NO WEAPONS, NO DRUGS

We hanteren dezelfde regels als in de Extreme vroeger: No Weapons, No Drugs

Bij controle en bezit van wapens of drugs zal de organisatie de politie contacteren en uitmaken of de toegang tot het festival wordt ontzegd.

MAG IK EIGEN ETEN EN DRINKEN MEEBRENGEN NAAR HET FESTIVAL?

De organisatie voorziet voldoende eet en drinkgelegenheden om te voldoen aan de vraag van de bezoeker. Aan de inkom zal er door bevoegde personen controle gebeuren. Indien in kader van allergie, intoleranties, .. uitzonderingen op deze regel gevraagd worden dan kan dit via het contactformulier. We voorzien dit jaar extra diversiteit en bieden ook gezonder, vegan en vegetarisch eten aan.

HOE MAAK IK KANS OM ALS LOKALE BAND OP ROCK AFFLIGEM OP TE TREDEN?

Elk jaar organiseren we een Rock Rally. De inschrijvingen voor de Rock Rally zijn nu afgelopen. Win je de Rock Rally niet? Niet getreurd, Devonport werd tweede in 2022 en prijkt in 2023 op de affiche!

ZIJN ER TOILETTEN VOOR ROLSTOELGEBRUIKERS VOORZIEN?

Ja, als rolstoelgebruiker kan u zich melden aan de zijkant van het terrein waar de hulppost zichtbaar is. De mensen van de hulppost begeleiden u naar de cultuurzaal rechtover de weide waar een rolstoelvriendelijke toilet aanwezig is. Nadien begeleiden ze u opnieuw richting de festivalweide.

IK BEN MIJN TICKET VERLOREN?

Stuur een email naar geoffrey@rockaffligem.be met je gegevens zodat een duplicaat kan opgestuurd worden.

ZIJN ER LOCKERS VOORZIEN AAN DE INKOM OM MATERIAAL ACHTER TE LATEN?

De organisatie voorziet tot op heden nog geen lockers.