F.A.Q.

CHECK HIER DE MEEST GESTELDE VRAGEN!

IK HEB ONLINE BONNETJES BESTELD. HOE KAN IK DEZE OP HET FESTIVAL INWISSELEN?

De bonnetjes worden via het ticketsysteem gekoppeld aan het inkombandje dat je krijgt bij het inscannen en activeren van je dag- of combi ticket. Hier wordt automatisch de waarde van de gekochte bonnetjes op gezet.

NO PUPPIES ALLOWED, ONLY ANIMALS.

De organisatie laat niet toe dat er dieren of huisdieren het festivalterrein betreden. Uitzonderingen kunnen aangevraagd worden via het contactformulier. (Blinde geleide hond, …)

WAAR ZIJN ER PARKING GELEGENHEDEN VOORZIEN?

De organisatie van een groot festival in een gemeente zoals Affligem heeft een grote impact op het verkeer. Er zijn parking locaties voorzien die op de website zullen gecommuniceerd worden. Deze parkings zijn op sommige plaatsen betalend en op maximaal 20 minuten wandel afstand van het festival. De parkings zullen op de festivaldagen met bewegwijzering duidelijk in beeld gebracht worden. We raden aan om maximaal met de fiets te komen en te plaatsen ter hoogte van de grote fietsenstalling recht over de Geertruidebaan.

KAN IK HET GELD DAT OP MIJN BETALINGSBANDJE STAAT RECUPEREREN NA HET FESTIVAL?

Je hebt tot zondag 29 mei tijd om het geld dat op je betalingsbandje staat te recupereren. Na 29 mei zal het integraal naar Rock Affligem doorgestort worden.

HOE WERKT HET BETALINGSARMBANDJE?

Je betalingsarmbandje is ook je inkom bandje. Hier hangt een QR code aan die je met behulp van je GSM kan opladen (payconiq of bancontact online). Van zodra hier geld opstaat kan je met dat bandje betalen aan de bar, merchandise, food, …

Indien je geen GSM hebt kan je het bandje opladen aan één van onze kassa’s zowel met je bankkaart als met cash.

HOEVEEL BETALEN WE VOOR KINDEREN OF ZIJN ER AANGEPASTE PRIJZEN?

Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen. Deze krijgen een aangepast armbandje waar de ouder een telefoonnummer kan op noteren waarop deze te bereiken zijn. Kinderen ouder dan 12 jaar betalen hetzelfde tarief als de andere bezoekers.

KAN IK VIP TICKETS KOPEN VOOR VRIJDAG, ZATERDAG OF COMBI?

Ja, binnenkort komt de verkoop van VIP tickets online. Hou dus zeker onze website in de gaten!

IS ER EEN VERSCHIL TUSSEN DE VIP VRIJDAG EN ZATERDAG?

Op vrijdag is het eten en de drank zelf te betalen en hanteren we een selectie van eten in de prijs inbegrepen onder de vorm van walking dinner dat op vaste tijden zal opgediend worden. Op zaterdag zijn er verschillende eetstanden en is drank en eten ALL-IN.

IS ER EEN CAMPING VOORZIEN?

De organisatie voorziet deze editie geen camping. Via booking.com kan je in de buurt wel hotels terug vinden.

NO WEAPONS, NO DRUGS

We hanteren dezelfde regels als in de Extreme vroeger: No Weapons, No Drugs

Bij controle en bezit van wapens of drugs zal de organisatie de politie contacteren en uitmaken of de toegang tot het festival wordt ontzegd.

MAG IK EIGEN ETEN EN DRINKEN MEEBRENGEN NAAR HET FESTIVAL?

De organisatie voorziet voldoende eet en drinkgelegenheden om te voldoen aan de vraag van de bezoeker. Aan de inkom zal er door bevoegde personen controle gebeuren. Indien in kader van allergie, intoleranties, .. uitzonderingen op deze regel gevraagd worden dan kan dit via het contactformulier.

HOE MAAK IK KANS OM ALS LOKALE BAND OP ROCK AFFLIGEM OP TE TREDEN?

Elk jaar organiseren we een Rock Rally en een DJ Contest. Schrijf je in en maak kans het festival op vrijdag of zaterdag te openen. Wij geven dus geen voorrang maar geven wel kansen aan diegene die initiatief nemen. De inschrijvingen zijn momenteel gesloten. Meer info Q4 2022.

ZIJN ER TOILETTEN VOOR ROLSTOELGEBRUIKERS VOORZIEN?

Ja, als rolstoelgebruiker kan u zich melden aan de zijkant van het terrein waar de hulppost zichtbaar is. De mensen van de hulppost begeleiden u naar de cultuurzaal rechtover de weide waar een rolstoelvriendelijke toilet aanwezig is. Nadien begeleiden ze u opnieuw richting de festivalweide.

IK BEN MIJN TICKET VERLOREN?

Stuur een email naar geoffrey@rockaffligem.be met je gegevens zodat een duplicaat kan opgestuurd worden.

ZIJN ER LOCKERS VOORZIEN AAN DE INKOM OM MATERIAAL ACHTER TE LATEN?

De organisatie voorziet tot op heden nog geen lockers.