LINE-UP

ROCK AFFLIGEM IS BACK, GAAS GEVEN!

VRIJDAG 19/05

MAINSTAGE

TIM’S FAVOURITE

MANTAH

FLEDDY MELCULY

CHANNEL ZERO

 

DANCEHALL

 

ZATERDAG 20/05

MAINSTAGE

 

 

DANCEHALL

 

ARTISTS

CHANNEL ZERO

CHANNEL ZERO

Channel Zero speelde de metalpodia in België en de rest van Europa al plat, veroverde Europese metalfestivals zoals Wacken en Hellfest en haalde zelfs een plekje op de beruchte metalcruise 70.000 Ton Metal.

FLEDDY MELCULY

FLEDDY MELCULY

Fleddy Melculy zijn na 6 jaar een vaste waarde geworden in de Benelux’ metalscene met een following dat elke dag aandikt.

MANTAH

MANTAH

De band zag het levenslicht in 2022 en bracht meteen drie singles uit, gevolgd door het debuutalbum ‘Evoke’.
De bandleden zijn niet aan hun proefstuk toe en hebben ervaring op grote podia (Pukkelpop, Graspop, Wacken,…), weliswaar met andere projecten.

TIM'S FAVOURITE

TIM'S FAVOURITE

Tim’s Favourite is een Belgische metal band die elementen uit grunge, thrash metal en progressieve metal combineert tot hun eigen hypnotiserende mix: ‘zen metal’. In 2023 brengt de band hun vierde volledige album uit, waarvan de eerste single ‘A Deeper Advantage’ heet.

The Kids

The Kids

De Antwerpse band THE KIDS werd opgericht in ’76 en is (dixit Het Nieuwsblad) de enige echte punkgroep die België tot vandaag heeft gekend. Guy Mortier schreef in Humo lovende woorden: ‘The Kids brengen punk zoals die goed om horen is: fel en snel, enthousiast en vinnig, en prima composities zonder pretentie.’

Devonport

Devonport

Devonport is ontstaan toe vijf muzikanten de koppen bij elkaar staken en besloten om enkele originele nummers te schrijven, na jarenlang enkel covers te hebben gespeeld. In 2021 haalden ze zelfs de finale van “Gigstarter Artists of the year”!

 

PARTNERS