10 & 11 mei
2024
Close
Banner Image

Rock Rally 2024

De winnaars zijn gekozen!

Zaterdag 30 maart 2024 gaat opnieuw de Rock Affligem Rock Rally door. Elk jaar sturen meer dan 20 bands hun inzending naar ons Rock Rally team. Hieruit worden 5 bands geselecteerd om het tegen elkaar op te nemen en een plaats te verzilveren als Main Stage opener op zaterdag 11 mei 2024. Leg die data dus zeker vast!

Ook onderstaande deelnemers van de vorige edities konden dankzij de Rock Rally hun visitekaartje achterlaten en werden opgenomen in de Rock Affligem bandportefeuille. Devonport deed mee aan de Rock Rally van 2022 en stond in 2023 op de Main Stage van Rock Affligem. Sustain deed mee aan de Rock Rally van 2022 en Less Autre deed mee aan de Rock Rally van 2023. Beiden krijgen ze een plekje op de Main Stage van Rock Affligem 2024. Bucklefish deed mee aan de Rock Rally van 2023 en krijgt een plekje op de Main Stage van het personeelsfeest Rock Affligem powered by OLV ziekenhuis op 08 mei 2024.

De deadline was 15 februari 2024.

Uit meer dan 50 kandidaten kozen we onderstaande artiesten voor u.

Artiesten:
1) Alice Mae is een jonge band van 5 vrienden die samen alternatieve rock/indie muziek maken. Met goeie muziek en stevige teksten willen ze je meenemen naar Wonderland. Ze speelden al op Suikerrock en in Het Depot te Leuven.
2) Marigo Bay zat in ontelbare musicals, zangkoren, talentenshows, tours en kan gewoon geen dag zonder te zingen. Ze schreef voor veel bekende artiesten en werkte samen met gerenommeerde producers/DJ’s zoals Kid Noize met hun track “Better Than This” en Robin Schulz met hun track “Coming Down” die meer dan 4 miljoen streams heeft op Spotify.
3) DEUXƎRATO is een dynamisch duo, Luna De Vos en Sam Vanden Bogaert, reisde vanuit de Denderstreek samen naar het conservatorium van Gent om genre-overschrijdend te musiceren. Live transformeren ze tot een vijfkoppige band die alternatieve -dromerige- pop, met een mix van indie-rock en een vleugje electronics brengt. Winnaars Rock Rally ROHP Wervik 2023.
4) JERIKO is een tienvoetig wezen dat catchy indierock combineert met wollige synths, krokante stemmen, en teksten over het reilen en zeilen van de menselijke psyche. Locals uit Liedekerke!!
5) LECTOR. creëert een unieke mix van rock, met elementen uit alternatieve, grunge en klassieke rock. Hun muziek wordt gekenmerkt door energieke gitaarriffs, stuwende drums en catchy vocals. Inspired by: Royal Blood, QOTSA, Audioslave. Winnaar Rock Rally Road Rock 2023.
Hand

Luister hier!

Blijf op de hoogte en schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

fl-contact-shape
fl-contact-shape