EERSTE NAMEN RA2022 BEKEND & START TICKETVERKOOP

EERSTE NAMEN RA2022 BEKEND & START TICKETVERKOOP

EERSTE NAMEN RA2022 BEKEND & START TICKETVERKOOP

De eerste namen van RA2022 zijn bekend!

Tijdens het WK wielrennen werden de eerste ronkende namen van de affiche van Rock Affligem 2022 bekendgemaakt!

Vrijdag zal een heuse Urban avond georganiseerd worden waar de kaart zal worden getrokken van het beste wat België te bieden heeft in Rap & RNB.

Zaterdag zal dan weer de gitaarliefhebber aan zijn trekken komen. Met zowel nieuwe bands als Belgische erfgoed bands!

🎤Vrijdag 20 Mei 2022 (Charlatan on Stage)
🔥Faisal: Een Belgische DJ en producer die bekend staat om zijn
genre-buigende sets en zijn brede waaier aan invloeden. Lid van het Abattoir Anvers waar hij ook vaak zijn rap skills etaleert!
🔥Glints: Huisgenoot van Faisal, dus deze kunnen met één wagen komen! Uiterst energieke rapper met een UK accent om U tegen te zeggen. Knoop jullie veters al dicht, a moshpit is coming!
🎸Zaterdag 21 Mei 2022
🔥De Mens: Een kwartet als geen ander, trouw aan elkaar en trouw aan één missie: met sterke songs, tomeloze energie en opmerkelijk speelplezier avond na avond voor rockend entertainment zorgen. Lokale mannen die terug naar hun huis komen!
🔥Compact Disk Dummies: Deze West Vlaamse broers zijn podiumbeesten pur sang. Deze zullen zaterdag komen om jullie benen los te gooien!
Ook de ticketverkoop is als een trein gestart!
Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

ROCK AFFLIGEM OP BEZOEK

ROCK AFFLIGEM ON TOUR

ROCK AFFLIGEM OP PROSPECTIE!

Rock Affligem op bezoek!

Tijdens de “herfstzomer” is onze Rock Affligem Crew druk bezig met het bezoeken van naburige festivals. Want hoe leuk kan het zijn om werk en ontspanning te combineren!

– Werchter Parklife –

– Paradise City Festival –

– Alcatraz Festival –

– Rock Herk –

En…

Rock Ternat!

Wat was dat!? Twee dagen na Rock Ternat zijn we nog aan het bekomen van deze editie. Petje af en doe zo verder want iedereen die niet aanwezig was heeft het zich nu al beklaagd.

Groeten, Rock Affligem Crew

Rock Rally

OPENER OP ZATERDAG 21 MEI 2022

ROCK RALLY

WHEN?
Zaterdag 2 april 2022

WHERE?
Zaal Sanderus, Affligem

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE ZOEKTOCHT NAAR DE OPENER OP ZATERDAG 21 MEI 2022

ROCK AFFLIGEM EN CHARLATAN GAAN VOOR TWEEDE FESTIVALDAG

TWEE DAGEN KNALLEN

ROCK AFFLIGEM MEETS CHARLATAN

Niet alleen op zaterdag 21 mei 2022 zal het knallen op de festivalsite aan de Bellekouter: ook op vrijdag 20 mei 2022 wordt het een fijn muzikaal feest in Affligem. De vzw Rock Affligem slaat daarvoor de handen in elkaar met het Gentse muziekcafé en concertzaal ‘Charlatan’.

Christof Desmet (voorzitter vzw Rock Affligem):
Het stond in de sterren geschreven dat we met de bevriende Charlatan-clan ooit eens rond de tafel zouden gaan zitten met het oog op een samenwerking. We hebben 10 minuten rond die tafel gezeten en het was beklonken: we zetten het podium een dag vroeger op.… In plaats van één muzikaal feest zullen er nu twee opeenvolgende zijn en daar zijn we heel blij mee!’

Gerald Claes (Charlatan)
‘We hebben in de loop der jaren veel expertise opgebouwd op het gebied van concert-organisatie. Ikzelf ben opgegroeid in Affligem, mét Rock Affligem. Toen Christof de vraag stelde om mee te werken aan een relance van het festival van mijn jeugd was dat een ideale match… Op vrijdag zagen we nog potentieel. We kwamen vrij snel op het idee om van deze dag een tweede festivaldag te maken én om de Charlatan mee in te schakelen voor de line-up van de affiche.

Concreet:

  • 20 mei 2022: Rock Affligem/Charlatan on Stage – van 19 u tot 02 u
    Charlatan en VZW Rock Affligem zorgen samen voor de invulling van de affiche. Nadruk daarbij ligt op urban, hiphop, r&b en rap. Op dit moment wordt onderhandeld met verschillende bands.
  • 21 mei 2022: Rock Affligem – van 13 u tot 02 u
    Op deze tweede festivaldag laten we meer de gitaren spreken. Een – uitsluitend – Belgische affiche met gevestigde waarden én upcoming rock-talent. Ook hier lopen de onderhandelingen met bands.
  • Op 26 september 2021 gaat de ticketverkoop van start en worden de eerste bands bekendgemaakt.
  • Er worden gewone tickets en VIP-tickets (corporate en individueel) ter beschikking gesteld.