Age Of Love

AGE OF LOVE

Age of Love blijft het grootste retro succesverhaal van het land. Zelfs na 14 jaar bestaan verkopen ze keer op keer uit en sinds zomer 2014 hostten ze hun eigen podium op Tomorrowland.

Op elk Age of Love event herleven de glorieuze dagen van BelgiĆ«’s rijke elektronische geschiedenis en de high nights van de Belgische clubs.

Age of Love brengt de beste tracks van de jaren negentig in een setting die de sfeer van die magische tijden volledig herstelt: dansers, lasers, gadgets en meer brengen het publiek terug naar de tijd waarin we met z’n allen dagenlang feestvierden. Age of Love trekt daarbij niet alleen de mensen aan die er toen bij waren, maar ook de nieuwe generaties die voor het eerst de muziek ontdekken en er verliefd op worden die aan de basis ligt van de hedendaagse elektronische scene.

Met z’n allen creĆ«ren ze de prille sfeer van liefde, late night dancing en mooie house muziek. Ze doen dat op de beste classics die er bestaan, gebracht door internationale gasten en de beste Belgische dj’s uit de grootste clubs die er waren.

AGE OF LOVE LINE UP:

JAN VERVLOET (FIOCCO)
THE MACKENZIE

RED D (DEFECTED)
MR SAM (AGE OF LOVE)
MARKO DE LA ROCCA (LA ROCCA)
PHIPHI (EXTREME,BOCCACCIO)

SPONSORS